Η τελική ανοιξιάτικη ντουλάπα μου - My Final Spring Capsule

Η τελική ανοιξιάτικη ντουλάπα μου - My Final Spring Capsule

Επιτέλους! Κοντεύει να τελειώσει η Άνοιξη κι ακόμα δεν είχα καταλήξει στα τελικά κομμάτια της Spring Capsule Wardrobe μου.

Τα κατάφερα όμως παρά τις δυσκολίες με τα χρώματα που διάλεξα. Πρώτα έβγαλα όλα τα ρούχα από την ντουλάπα και στη συνέχεια ακολούθησα όλα τα βήματα που σου έχω πει για την capsule wardrobe εδώ.

Θα σου τα δείξω όλα τα κομμάτια, τα οποία είναι 44 αυτή τη φορά! Αλλά είναι όλα! Δηλαδή και δουλειάς και casual ρούχα και παπούτσια. Νομίζω ότι είμαι ακόμα πιο λιτή από την χειμωνιάτικη κολεξιόν! Άκου 44 κομμάτια μαζί με τα παπούτσια!

Υπάρχουν και κάποιες χρωματικές παραφωνίες, που ανήκουν αποκλειστικά στα ρούχα δουλειάς οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αν είχα κι άλλο χρόνο ίσως να προβληματιζόμουν, αλλά that's besides the point. Ο σκοπός της ντουλάπας-κάψουλας είναι η απλότητα, η ευκολία και το να είναι επίκαιρη. Οπότε αυτά τα έχω πετύχει, συν ότι μου κάνουν όλα τα κομμάτια.

Έδωσα με λίγο δισταγμό -η αλήθεια είναι- τα φαρδουλά παντελόνια από πέρυσι, γιατί κρίμα ξεκρίμα δεν θέλω να έχω κομμάτια που δεν μου ταιριάζουν και αν υπάρχουν ρούχα που ανήκουν σε μεγαλύτερες διαστάσεις, πρέπει να τα αποχωριστώ! (Σκέφτηκα να τα τροποποιήσω, αλλά πάλι δεν θα ήμουν ευχαριστημένη, οπότε τα χάρισα).

Λοιπόν έχω να σου πω ότι έχω 4 κατηγορίες: Jackets (μπουφάν, ζακέτες, σακάκια), Tops (μπλούζες, πουκάμισα), Bottoms (Παντελόνια μόνο - καμία φούστα για κανένα λόγο) και Shoes!

My Spring Capsule Collection 2016

Jackets

Tops

 

Bottoms

Shoes

 

Λοιπόν μόλις παρατήρησα ότι έχω 11 νέα κομμάτια. Δεν ξέρω αν σου φαίνονται πολλά. Εμένα μάλλον τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνονται πολλά.

Όμως αν το σκεφτώ παραπάνω, μου θυμίζω ότι αφενός δεν αγοράστηκαν όλα μαζί - δηλαδή τα 8 από τα 11 κομμάτια τα είχα πάρει στο τρελό sale του Ιανουαρίου στο ταξιδάκι μου στο Λονδίνο. Τώρα αγόρασα μόνο 3 κομμάτια. Οπότε αυτό μου μειώνει τις τύψεις!

Επίσης πρέπει να μου θυμίσω ότι είχα μία γκαρνταρόμπα γεμάτη άπειρα ρούχα που δεν μου έκαναν και έτσι έπρεπε πραγματικά να προσθέσω κάποια που να είναι κατάλληλα για τις τωρινές μου διαστάσεις.

Και χάρηκα γιατί ανακάλυψα ότι τελικά είχα πολλά κομμάτια που τα ταίριαξα με την ανοιξιάτικη παλέτα μου χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω πολλά πράγματα.

Οπότε overall είμαι ευχαριστημένη! Φυσικά θα δούμε μέχρι πότε πρέπει να με καλύψει η ανοιξιάτικη capsule wardrobe μιας και η άνοιξη στη χώρα μας δεν διαρκεί και πολύ.

Πώς σου φαίνονται οι επιλογές μου? Τι σου αρέσει?

Μη μου πεις ότι εσύ ακόμα δεν έχεις σηκώσει ούτε τα μάλλινα! Έλα, κάνε ένα capsule ! Στο λέω δεν θα το μετανιώσεις!

xxx

Phaedra loves ... capsule wardrobing!

 

Βιβλία που διαβάζω και ακούω(!) αυτή την περίοδο

Βιβλία που διαβάζω και ακούω(!) αυτή την περίοδο

Ανοιξιάτικες Ντουλάπες

Ανοιξιάτικες Ντουλάπες