All about the Lash Lift! (ας μιλήσουμε για βλεφαρίδες!)

All about the Lash Lift! (ας μιλήσουμε για βλεφαρίδες!)

Πήξαμε στις ψεύτικες βλεφαρίδες. Ανάλογα με το στυλ και το μακιγιάζ βέβαια μπορεί και να μου αρέσουν. Όμως επειδή η καθημερινότητά μου δεν απαιτεί τόσο glam, επιχείρησα αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσω να κάνω Lash Lift. 

Τι είναι αυτό? Είναι κάτι σαν περμανάντ για τις βλεφαρίδες. Δεν βάζεις τίποτα έξτρα, γίνεται μόνο στις δικές σου φυσικές βλεφαρίδες. Οι δικές μου είναι ίσιες και όχι ιδιαίτερα πυκνές. Χρόνια προσπαθούσα να βρω κατάλληλη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες μου. Μόνο τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα ότι το κόλπο με τις βλεφαρίδες μου είναι να κάνουν λίγο καμπύλη, διότι χωρίς καμπύλη δεν φαίνονται καν. Οπότε και λάτρεψα την Benefit Roller Lash mascara που κάνει ακριβώς αυτό με τον καλύτερο τρόπο. (Δες το post για το Capsule Make Up Collection μου).

Μετά έμαθα ότι πρέπει να χρησιμοποιείς ψαλίδι βλεφαρίδων για να τις γυρνάς λιγάκι (ίσον να τις τσακίζεις) και μετά να βάζεις αδιάβροχη μάσκαρα γιατί αυτή κρατάει την καμπύλη για περισσότερο.

Αυτό για μένα μεταφράζεται ως, "σε ότι βλεφαρίδες απομείνουν μετά το ψαλίδι, βάλε αδιάβροχη μάσκαρα. Το βράδυ, τρίψε με μανία με ότι ξεβαφτικό λάδι υπάρχει και δεν υπάρχει για να την αφαιρέσεις. Θαύμασε τις ελάχιστες τελευταίες βλεφαρίδες που έχουν επιβιώσει από την κακοποίηση". Οπότε, αποφάσισα to stick to the Roller Lash mascara χωρίς ψαλίδι. 

Όμως. Ανακάλυψα το Lash lift. Αυτό είναι ένα treatment που γίνεται - το τονίζω - στις δικές σου βλεφαρίδες χωρίς τίποτα ψεύτικο. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις γυριστές και ανασηκωμένες βλεφαρίδες, all day long. Γίνεται και ένα ελαφρύ tint μετά το lift και έτσι είναι και λιγάκι πιο σκούρες. Υπάρχουν 3 μεγέθη καμπύλης που μπορείς να επιλέξεις, εγώ διάλεξα το Medium γιατί μάλλον αυτό ταίριαζε πιο καλά στο δικό μου βλέφαρο που είναι κάπως hooded. Να γυρίζουν οι βλεφαρίδες αλλά όχι τόσο που να ακουμπούν και να σε ενοχλεί στο βλέφαρο. 

Η διαδικασία δεν πονάει καθόλου, δεν σου τραβάει κανείς τις βλεφαρίδες (αυτό ήταν ο φόβος μου εμένα) και διαρκεί περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. Θέλει λιγάκι υπομονή μόνο για το θέμα του χρόνου, αλλά η Καρίνα από το Extending Beauty by ΚΒ είχε ένα τέλειο κρεββάτι που είχα ξαπλώσει, με το σωστό μήκος για να χωράω (trust me πολύ σπάνια το συναντώ αυτό) και απλά ήμουν ξαπλωμένη με κλειστά μάτια για αυτή την ώρα. Σηκώθηκα και εγώ και οι βλεφαρίδες μου πολύ excited για να δω το αποτέλεσμα. 

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πολύ ικανοποιητικό. Δεν ήξερα και τι να περιμένω όταν πήγα (λιγάκι διστακτικά, αλλά για χάρη της ομορφιάς και της επιστήμης το δοκίμασα ;) ) αλλά τελικά άξιζε. "Άνοιξε" κάπως το μάτι μου if ya know what i mean. Το κόστος ήταν €50 και όπως είπα το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες. 

Όπως εύκολα θα διακρίνεις από τις πρωινές φωτογραφίες ήμουν εντελώς άβαφη όταν πήγα εκεί, οπότε διαπίστωσα ότι ακόμα και σε άβαφο πρόσωπο κάνει διαφορά: τόσο η καμπύλη όσο και η ελαφριά βαφή που γίνεται. Η Καρίνα μου είπε ότι είναι ωραίο και το άβαφο, αλλά όταν βαφτείς μετά το lift, δεν θα πιστεύεις πόσο πιο ωραία δουλειά κάνει η μάσκαρα. Όχι η αδιάβροχη, δεν την προτείνει και η ίδια - συμφωνήσαμε ότι θέλει πολύ τρίψιμο και τελικά φθείρονται οι βλεφαρίδες. Η απλή. And oh, was she right. 

Εννοείται βάφτηκα τσάκα τσάκα στο αυτοκίνητο (δες εδώ πως συνηθίζω να βάφομαι στο αυτοκίνητο) και τελευταία έβαλα τη μάσκαρα. Ta daaaaa!!! Φανταστικό! Βλεφαρίδες που οριακά αγγίζουν και το πάνω βλέφαρο, πολλές λεπτές γυριστές - φανταστικές. Θα στο συνέστινα, αν και θα σου πω νέα για το πως κρατάνε αυτές τις επόμενες εβδομάδες για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. 

Εν όψει καλοκαιρινών events πάντως, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις για να έχεις λίγο περισσότερο vavavoom στο βλέμμα σου, χωρίς να γίνεις και Kim K.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι και οι 2 με μάσκαρα, με την ίδια φυσικά. Η μία χωρίς το lift (αριστερά) και η άλλη μετά το lift. Pretty impressive no?

Will keep you posted στο πως πορεύται το lift μου.

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με την Καρίνα, τη βρίσκεις εδώ. Το studio είναι στη Γλυφάδα.

xxx

phaedra loves ... flirty lashes.

Natura Siberica Review 4 προϊόντα

Natura Siberica Review 4 προϊόντα

What I cook in a week

What I cook in a week