Παιδική παράσταση "...μήπως Ονειρεύομαι;"

Παιδική παράσταση "...μήπως Ονειρεύομαι;"

Έχοντας 3 παιδιά, χρειάζεται λίγη παραπάνω οργάνωση να εξασφαλίσεις μία στις τόσες λίγο mummy and me time κατ' αποκλειστικότητα με το κάθε ένα. Πριν 2 εβδομάδες περίπου επέλεξα να πάω τον Άγγελο (21 μηνών) σε θεατρική παράσταση!

Η παράσταση της Μαρίας Παυλοπούλου λέγεται "...μήπως ονειρεύομαι;" και παίζεται στο Θέατρο Radar στον Άγιο Ιωάννη (στην πλατεία Καλογήρων). Κανονίσαμε με άλλες 2 μαμάδες φίλες με μωρά αντίστοιχης ηλικίας που κάνουν παρέα μεταξύ τους, ώστε να έχουμε και έξτρα πόντους κοινωνικοποίησης και κυρίως ... γέλιου! Συναντηθήκαμε όλες μαζί στο σταθμό του Μετρό, για να διασκεδάσουν τα μικρά και υπογείως. Φτάσαμε έτσι όλες μαζί στον σταθμό Άγιος Ιωάννης. Αφού είχαμε παίξει κυνηγητό στο Αττικό Μετρό και είχαμε πατήσει όλα τα κουμπιά σε όλα τα ασανσέρ. Εννοείται.

Η παράσταση λοιπόν είναι στημένη για μικρά παιδιά μόνο! Προτείνεται από 1 έως 3 ετών. Θεωρώ ότι και ο Παναγιώτης που έχει κλείσει τα 4 θα μπορούσε άνετα να την ευχαριστηθεί, οπότε αν θέλεις να πάρεις και μεγαλύτερο παιδάκι μαζί είναι μια χαρά για όλους. Παρατήρησα μετά την παράσταση ότι δεν λέει έως 3 ετών, αλλά το πρόγραμμα λέει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους από 1 έτους!

Τα παιδάκια κάθισαν όλα για όλη την ώρα της παράστασης που διαρκεί μία ώρα. Νομίζω αυτό από μόνο του είναι πολύ καλή ένδειξη ότι το ευχαριστιούνται! Παίζουν 2 multi-talented κορίτσια με όμορφες εκφράσεις, εντυπωσιακή φωνή (δεν τραγουδούν, αναφέρομαι στην φωνή ομιλίας!) και καταπληκτική χορευτική κίνηση (σύγχρονος χορός).

Η μουσική για την παράσταση είναι γραμμένη από τον Χρήστο Θηβαίο και ταιριάζει πολύ αρμονικά με την ιστορία, η οποία εν ολίγοις είναι ότι η μικρή Φαίδρα (*i know!) χάνει το μπαλόνι της (ένα τεράστιο κόκκινο εντυπωσιακό μπαλόνι) και ξεκινά να το ψάχνει στα χρώματα, στις μουσικές, στα φαγητά, στις μυρωδιές, στα σύννεφα! Είναι πολύ ονειρικό όλο μαζί και πραγματικά πιστεύω ότι προκαλεί συναισθήματα και στα πολύ μικρά παιδιά! Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά στο τέλος της παράστασης ανεβαίνουν (η μάλλον κατεβαίνουν) στη σκηνή και παίζουν ελεύθερα με όλα τα props της παράστασης!

Σου προτείνω να πας αν έχεις μικρά παιδάκια και θέλεις μία Κυριακή πρωί να απολαύσεις με τα παιδιά σου μία όμορφη παιδική παράσταση!  Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου παιδικά σνακ και νεράκι για μετά την παράσταση. Η τέχνη μας πεινάει!

xxx phaedra loves ... the arts!

 

Spring 2016 Capsule Make Up Collection

Spring 2016 Capsule Make Up Collection

Διατροφή update και εξομολόγηση!

Διατροφή update και εξομολόγηση!