Τα αγαπημένα μου κανάλια στο YouTube

Τα αγαπημένα μου κανάλια στο YouTube

Στην πραγματικότητα, πρέπει να ομολογήσω ότι προτιμώ τα vlogs σε σχέση με τα blogs. Τα vlogs είναι video blogs. Ουσιαστικά είναι βιντεάκια στο youtube που βλέπεις/ακούς αντί να διαβάζεις. Είναι πολύ πιο ζωντανό. Όμως κατ' αρχήν για να ακούσεις κάτι πρέπει να υπάρχει σχετική ησυχία (θυμήσου ζω με 4 αντρες) και αφετέρου επειδή το αφενός δεν υφίσταται, πρέπει να απομονωθώ. Δηλαδή να φορέσω τα σούπερ χάλκινα αγαπημένα μου happy plugs στα αυτιά και να κάνω Phase Out. Επίσης όχι πολύ πιθανό. Είναι κάπως μοναχική ασχολία τα βιντεάκια, εκτός αν εσύ ζεις με 4 κορίτσια που τους ενδιαφέρει το μακιγιάζ, το skincare, η μόδα, η οργάνωση σπιτιού κλπ. In which case, πρέπει να μου μιλήσεις για τη ζωή στον πλανήτη "κορίτσι". Πάντως, για τη σπάνια στιγμή της εβδομάδας που έχω την πολυτέλεια να δω και να ακούσω κάτι της επιλογής μου, κάνω tune in σε κάποιο από τα ακόλουθα κανάλια. Να ξέρεις.

Οι you tubers που μου αρέσουν αυτήν την περίοδο πιο πολύ είναι

The Grecian Square Η Χριστίνα είναι η αγαπημένη μου ελληνίδα vlogger. Eίναι μισή Ελληνίδα actually και μισή Παλαιστίνια, και το vlog της είναι στα αγγλικά. Έχει μία τέλεια προφορά που προσθέτει πολύ προσωπικότητα στο vlog της κατά τη γνώμη μου. Μιλάει πολλές φορές για μακιγιάζ, αλλά και για πιο natural skincare, που με ενδιαφέρει πολύ, ενώ έχει κάνει ένα φανταστικό video για την περιποίηση μαλλιών. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω πλούσια μπουκλέ μαύρα φυσικά μαλλιά. Αλλά αν είχα, ξέρω πως θα τα περιποιόμουν! Επίσης έχει σελίδα στο Facebook μέσω της οποίας επικοινωνεί με όποια τρελή σαν κι εμένα την ρωτάει για τα αγαπημένα της highlighter ή για το πού θα βρω cream eyeshadows. Απαντάει αμέσως. Extra points κάνει πολλές φορές giveaways και πρόσφατα ήμουν εγώ η τυχερή!!!! Κέρδισα ένα πανέμορφο κουτί από την εταιρία Papoutsanis και το brand Olivia,με 9 full size προϊόντα μέσα, τα οποία σκοπεύω άμεσα να κάνω review (check out the review). Μου αρέσουν τα ελληνικά brands και βρίσκω πολύ συχνά τέλεια προϊόντα. Will share soon. Πάντως check out Χριστίνα - she's super cool.

Lisa Eldridge Αυτή τώρα η Λίσα έχει ένα πιο επαγγελματικό approach στο μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου. Είναι make-up artist και αν έχω καταλάβει καλά έχει αναλάβειπρόσφατακαι κάποια super glamourous θέση στην Lancome. Έχει εξαιρετικά tutorials, έχει ένα τέλειο video για το πώς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου και τί οφέλη έχει αυτό. Επίσης έχει τέλεια tutorial τύπου το μακιγιάζ της Rosie Huntigton Whitely που το κάνει στην RHW herself, το αυτό και με την Alexa Chung. Check her out too.

Caroline Hirons: Η Κάρολαϊν είναι beauty guru. Τελεία. Έχει ένα λίγο γκεστάπικο approach για το τί επιτρέπεται και τί όχι στα θέματα skincare. Την ακολουθώ φανατικά και πάντα μαθαίνω κάτι από αυτήν που μετά προσαρμόζω στη δική μου ζωή. Για παράδειγμα η βραδινή μου ρουτίνα είναι πολύ επηρεασμένη από την Caroline. Αυτά τα mist και τα serum και τα σαπούνια τα non-foaming που νομίζεις ότι τα σκέφτηκα? Αυτές τι μέρες σκάβω και το blog της να βρω κρέμα νυκτός / ματιών που ψάχνω να δοκιμάσω.

Επίσης παρακαλουθώ κι άλλες τύπισσες youtubers τύπου Zoella, Tanya Burr, Lily Pebbles, Hello October, Jaclyn Hill, Tati, Estee Lalonde κι από Ελληνίδες την Βανα Παπαδοπούλου,  όμως με λιγότερο πάθος ομολογουμένως σε σχέση με τις πιο πάνω.

Επίσης ενδιαφέρον έχουν η Niomi Smart για τα vegan recipes και το διαφορετικό lifestyle γενικά, και 2 κανάλια fitness που παρακολουθώ αν κάνω το Λάθος να δοκιμάσω να γυμναστώ στο σπίτι. Think toddlers riding on my back, boys fighting για το ποιος θα στριμωχτεί πιο κοντά μου, μωρά να χορεύουν μπροστά από το laptop κρύβοντας την οθόνη, σύζυγος να μας κοιτάει απορρημένος με το look "what were you thinking ειλικρινά". Τα κανάλια πάντως -αν έχεις λιγότερα παιδιά ή αν ο πλανήτης κορίτσι επιτρέπει τη γυμναστική στο σπίτι- είναι το Fitness Blenderκαι το Blogilates. Α και το yoga with Adriene αν είσαι τέτοιο τυπάκι.

Αν παρακολουθείς κι εσύ, πρότεινέ μου κι άλλους youtubers.

Θέλω να βρω ένα ωραίο κανάλι για design και ένα για μαμάδες.

Αν δεν παρακολουθείς τίποτα try it αντί για τηλεόραση. You will soon be addicted. Promise.

xxx

phaedra loves ... vloggers!♥

Βιολογικά, Λονδίνο, new business και Ιδέες για "ψαγμένο" πρωϊνό

Βιολογικά, Λονδίνο, new business και Ιδέες για "ψαγμένο" πρωϊνό

Πώς έκοψα το κάπνισμα - ή The Easy Way to Stop Smoking

Πώς έκοψα το κάπνισμα - ή The Easy Way to Stop Smoking