Γιατί αγαπώ τη Zumba

Γιατί αγαπώ τη Zumba

Έχω - όπως κι εσύ - πάρα πολύ καλούς λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να προλαβαίνω να πηγαίνω γυμναστήριο.3 παιδιά, δουλειά, σπίτι, μαγείρεμα, δραστηριότητες παιδιών, και υποκατηρίες αυτών. Όμως. Θα πρέπει να ομολογήσω δημοσίως (ή όσο δημοσιώς μπορεί να θωρείται το μικρό μου blog) ότι μου αρέσει να πηγαίνω. Όχι γιατί αισθάνομαι ότι αδυνατίζω. Όχι γιατί μειώνω τις τύψεις μου ότι δεν κινούμαι. Όχι γιατί κάνει καλό στην υγεία μου. Έτσι απλά επειδή μου αρέσει. Το γουστάρωρε παιδί μ'! Γι αυτό και πάω! Και ο λόγος που μου αρέσει είναι ένας! Μου φιάχνει τη διάθεση, γελάω και διασκεδάζω όσο πιο πολύ μπορεί να χωρέσει σε 1 ώρα ομαδικού προγράμματος, Δευτέρα βράδυ.

zumba
zumba

Τι κάνω?? ZUMBA baby!

IMG_4172[1]
IMG_4172[1]

H Zumba δεν είναι κάτι καινούριο, υπάρχει πολλά χρόνια στηνΕλλάδα. Συνδυάζει 3 βασικά στυλχορού - το latin, το hip hop και το oriental - αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις χορό, ούτε να θυμάσαι τα βήματα. Έχει φοβερή, δυνατή μουσική που σε "ανεβάζει" ενώ βασικότατο ρόλο παίζει και ο "δάσκαλος", που στη δική μου περίπτωση είναι ο Δημήτρης! Έχει φοβερή ενέργεια και η όμάδα μας είναι ακομπλεξάριστη και χαλαρή! Να σημειώθεί επίσης ότι καις κάτι σαν 500 θερμίδες ανά session. Να μην ξεχνιόμαστε. Super fun και fat loss at the same time!

Ξεκίνησα με 1 φορά την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Επειδή δεν μπορώ να "κλειδώσω" άλλη μέρα της εβδομάδας ώστε να είναι βέβαιο ότι θα πηγαίνω,  έχω μείνει με αυτή τη μία φορά την εβδομάδα. Το γεγονός όμως ότι είναι Δευτέρα είναι πολύ ωραία συγκυρία καθώς it sets my mood for the week.

Δεν με νοιάζει ότι πάω 1 φορά την εβδομάδα γυμναστήριο. Με νοιάζει ότι πάω επειδή πραγματικά το θέλω!

IMG_3930 - Αντιγραφή (2)
IMG_3930 - Αντιγραφή (2)

Στην αρχή του χρόνου αγόρασα ένα planner το οποίο έχει και entry καθημερινό για το τι κάνεις Look Forward To. Για μένα, κάθε Δευτέρα είναι το Zumba Class. Exercise more: check.

Phaedra loves Zumba ♥

Το pre-αποκριάτικο party του Παναγιώτη

Το pre-αποκριάτικο party του Παναγιώτη

3&1 Tips για πιο παραγωγική μέρα

3&1 Tips για πιο παραγωγική μέρα