Καλώς ήρθες στο phaedra loves this!

Να γνωριστούμε: Είμαι η Φαίδρα ή η Φλώρα! Έιμαι μία 30φεύγα εργαζόμενη μαμά 3 μικρών ζωηρών αγοριών και δημιούργησα αυτό το blog με σκοπό να καταγράφω και κυρίως να μοιράζομαι μαζί σου ότι μου κάνει εντύπωση ή ότι μου αρέσει. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων (βασικά αυτά να λέγονται κατά τη γνωριμία), προτιμώ την πίτσα από το σουβλάκι και έχω μία εμμονή με το online shopping. Αγαπημένη μου σοκολάτα είναι η γάλακτος, δεν μου αρέσουν τα τριαντάφυλλα και λατρεύω τα video games. Ναι ακόμα.

Beauty, capsule wardrobing, μόδα, παιδί, διατροφή, διάβασμα και minimalism είναι μερικά από τα θέματα που με ενδιαφέρουν. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά!

Γράφω επίσης για το πώς προσπαθώ να οργανωθώ, να χωρέσω καθημερινές απολαύσεις στη ζωή μου, να βελτιώσω τη διατροφή μου, τη φυσική μου κατάσταση, τις επιλογές μου.

Προσπαθώ όπως όλες οι γυναίκες να ισορροπήσω τους ρόλους μου σαν μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, φίλη, νοικοκυρά! Και να μην χάνω τον εαυτό μου σε αυτή την προσπάθεια!

Αγαπώ τα γλυκά και εκτός ότι τρώω πολλά, έχω κάνει αρκετά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Τα αγόρια μου μου ζητάνε πάντα την πιο περίπλοκη και δύσκολη τούρτα ever για τα γενέθλιά τους! Βαράτε με κι ας κλαίω.

Χρησιμοποιώ τα greeklish ως προτιμώμενο τρόπο επικοινωνίας γιατί θέλω να είμαι αυθόρμητη όταν γράφω και να χρησιμοποιώ τις λέξεις όπως μου κατέβουν στο κεφάλι και όχι να τις μεταφράζω. Και let's face it: κάποιες από τις λέξεις μου έρχονται στο κεφάλι στα αγγλικά. End of story.

Αν νομίζεις ότι σου αρέσουν όλα αυτά, τότε μπορείς να γραφτείς στο blog μου και να ειδοποιείσαι όταν ανεβάζω καινούριο post. Εεεε δημοσίευση ήθελα να πω. Ξέρεις εσύ.

Thank you for visiting!

Ελπίζω να το ευχαριστηθείς όσο κι εγώ!