Πως να αγοράσεις από το asos

Σίγουρα έχεις ακούσει για το asos.com. Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να αγοράσεις από το asos online, μαζί με κόστη, χρόνους και διαδικασίες. Φυσικά με τα tips μου και μερικές κλεφτές ματιές στο wishlist μου.

Spring Trends 2017

Με το που αλλάξει η ώρα, ανοίγει η όρεξη για ξεκαλτσώματα, ελάφρυνση πανωφορίων, ανταυγειών στο μαλλί και ματιές στα μαγαζιά με τα ανοιξιάτικα. Μάζεψα εδώ τα πιο βασικά trends της άνοιξης με προτάσεις για άμεσο shopping για να μην ψάχνεσαι!

Τι να μην αγοράσεις! 5 Disappointing beauty products

Πολύ απλά και χωρίς αναστολές, σου περιγράφω 5 προϊόντα που δεν μου άρεσαν καθόλου! Spoiler alert: 3 από αυτά είναι από τις πιο αγαπημένες μου εταιρίες!! Έλεος όμως πια με τα αγαπημένα! Καιρός για αυστηρή κριτική! :) *feelingcheeky.

17 empties για το 2017

Ένα ξεχειλισμένο καλάθι με προϊόντα που άδειασα τους περασμένους μήνες! 17 άδεια για το 2017 οπότε φτιάξε τσάι και βολέψου :)

My Xmas wishlist & Gift ideas

Άφησα τη φαντασία μου ελεύθερη και σου εξομολογούμαι τα "επιθυμητά" μου για τα Χριστούγεννα! Η όχι και τόσο μινιμαλ λίστα με πολλές ιδέες για δώρα για εσένα και τις αγαπημένες γυναίκες στη ζωή σου <3