My Xmas wishlist & Gift ideas

Άφησα τη φαντασία μου ελεύθερη και σου εξομολογούμαι τα "επιθυμητά" μου για τα Χριστούγεννα! Η όχι και τόσο μινιμαλ λίστα με πολλές ιδέες για δώρα για εσένα και τις αγαπημένες γυναίκες στη ζωή σου <3

Η γλυκιά μου αδυναμία! Και πως σκοπεύω να της ξεφύγω!

Ένας μονόλογος για την αδυναμία μου που έχει στόχο να μου θυμίσει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να βγώ από αυτή την στριφογυριστή λούπα της ζάχαρης (μη μου πεις ότι δεν βλέπεις "ζακ και κουάκ"). 

September Favourites - Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Βελούδο, σκουριά, όγκος στα μαλλιά και άλλες προετοιμασίες για το φθινόπωρο που lets face it ακόμα περιμένουμε να έρθει. Ένα βερνίκι, ένα κραγιόν, ένα skincare, όγκο για το μαλλί και ένα fashion item είναι οι επιλογές μου στην αρχή του Φθινοπώρου!

Είμαι πρωτάκι! 7 πράγματα που έμαθα την πρώτη εβδομάδα της Α' δημοτικού!

Δάκρυα και γέλια, συγκίνηση και υπερηφάνεια - όλα μας τα συναισθήματα amplified by 100 times. Καλώς ήρθαμε μαμά, μπαμπάς, αδέλφια και γιός στον κόσμο της Πρώτης Δημοτικού. Spoiler alert: "its a bitter sweet syphony ..."

Πάρε τα βουνά ... με τα παιδιά!

Ποιος δεν θέλει να κρατήσει το outdoorsy πνεύμα του καλοκαιριού για όσο το δυνατόν περισσότερο? Αν και προσωπικά ανυπομονώ για λίγο φθινόπωρο, τα παιδιά δεν κρατιούνται μέσα στο σπίτι. Έτσι όταν έσκασε out of the blue η πρόταση για Σ-Κ στο καταφύγιο Δίρφυς με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας ενθουσιάστηκα.

August Favourites - Αγαπημένα Προϊόντα Αυγούστου

August was all about the beach, the sun and the holiday fun with the children and our friends. I wasn’t very sure if I wanted to go through the reminiscence of our lovely holiday through this monthly post. In the end 3 skincare, 1 makeup and 1 "fashion" favourite made the cut. Check this out and weep for the summer that just passed!

Τον Αύγουστο ήταν όλα σχετικά με την παραλία, τον ήλιο και τη διασκέδαση με τα παιδιά και τους φίλους μας. Έτσι, δεν ήμουν και πολύ σίγουρη αν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ανατρέξω στην ανάμνηση των υπέροχων διακοπών μας για τα αγαπημένα αυτού του μήνα. Τελικά, αποφάσισα να ξεκολλήσω και να καταγράψω 3 προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, 1 μακιγιάζ και 1 “fashion”. Ρίξε ματιές και κλάψε μαζί μου για το καλοκαίρι που μόλις πέρασε.

Is September the new January?

For years, cheeky September has been trying to steal January’s position! This year, with my eldest son starting primary school it’s more than official. September has indeed taken the place of January, without us even noticing.

Εδώ και χρόνια, μπροστά στα μάτια μας και κάτω από τη μύτη μας, ο Σεπτέμβριος προσπαθεί σταδιακά να κλέψει τη θέση του Ιανουαρίου. Ενώ λοιπόν ο υπόλοιπος κόσμος κάνει new year resolutions τον Ιανουάριο, διάβασε εδώ πώς έχω ήδη φτιάξει στο μυαλό μου μία σχετικά μακροσκελή λίστα από September Resolutions.

My Step by Step Guide to a DIY Home Pedicure!

Μετά από 3-4 προσπάθειες να κάνω μόνη μου pedicure στο σπίτι, με σταδιακά αυξανόμενη επιτυχία, σκέφτηκα να σου πω τι έμαθα, αν θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αν αναρωτιέσαι γιατί να προτιμήσεις το σπιτικό pedi, να μερικοί προφανείς λόγοι...